Hur ska det gå? dam dam daaam!

Yo!

Nu börjar det bli lite tight, snart ska det in en version av uppsatsen som på något vis ska övertyga min handledare om att den kommer bli klar tills i början på maj. Holy crap!

Nu sitter jag här på bibblan och ska föreställa jobba, lär väl få gå och sätta upp böcker som en tok sen, man sparar ju alltid det roligaste till sist.. :P
Jag är trött och allt jag vill är att sitta hemma och titta på tv. Det lär jag få boka in nångång i Juni. Jobb ja...halledá, det kanske man också behöver i sommar..kanske har lite på gång men men..det får vi se. 

Ovanpå allt det här så går den där charlotte perelli och vinner melodifestvalen! wuäääää...Nåja det kunde varit värre men denna gången kan man med rätta säga att "fel låt vann" eftersom folk faktiskt inte röstade på henne. Låten är väl egentligen okey men den liknar ju allt annat som spelas, tråkig som attans är den. Får väl se om den ens går till den stora finalen, vet ni vad? jag tror inte ens jg bryr mig längre. 
Tur att påsken var så nice som den var. Jag gjorde visserligen alldeles för lite och åt bara massa onyttigheter men  det var vad jag behövde : ) sweet!


äh nu orkar jag inte skriva mer...


hehehehehe...mwahahahaha!

Tja!

Innan jag tar mig i kragen idag och skriver på min uppsats (som jag hör och häpna har kommit igång med igen) så måste jag bara få kommentera pch mysa lite över resultatet i gårdagens "andra chansen". Jag hade ju visserligen skvätt sås över hela min tröja och plågat mig framför datorn med uppsatsskrivande..och varit och handlat på en lördag! Men inte trodde jag väl att detta skulle kompenseras med en sån underbar kväll! : )
Det är faktiskt helt fantastico! Jag menar, ingen av låtarna i "andra chansen" var särskilt bra men jah hade ett par hatobjekt som jag absolut inte ville skulle gå vidare. Den mest värdelösa låten på många år "Mirakel" eller vad den nu hette klarade sig alldeles för långt, man blev ju nästan nervös...låten var förskräcklig, tantens röst var knarrig, usch bäst att sluta tänka på den. Jag tänker inte ens gå in på flickfavoriten Ola eller de otroligt tama tjejerna som såg ut som blandgodis, nej de lämnar jag åt sidan. Opera/rock tjejen hade väl en okey låt men som jag skrev i mitt tidigare inlägg så blev man inte särskilt imponerad. Sen har vi..hehehehe..carola! ååå spinner som en kattunge över att hon inte gick vidare ens till semin i andra chansen! Man kan ju nästan bli religiös...eller nja nu ska jag inte ta i men hur underbart var det inte att skrik och skrän-divan inte kom med? Brilliant! Jag ska inte säga för mycket, jag bara älskade carola när jag var liten...men sist hon gjorde en bra låt var när hon sjöng "fångad av en stormvind" i början på 90-talet. Låten hon och andreas sjöng var faktiskt inte särskilt bra, bägge stod mest och skrek, men den var bättre än caracolas låt och definitivt bättre än "mirakel-låten". Dock hindrar inte detta mig från att känna en otrolig skadeglädje, kan inte riktigt förklara varför...det bara är så. Ja..sen har vi Nordman, hans låt börjar ju så jäkla segt men sen tar den sig faktiskt, tycker den är hyfsad men det är inte en låt jag tror, eller för den delen vill, ska vinna finalen..nej där har jag andra favoriter...och hatobjekt...men det tar vi senare : )

mwhahahahaha! Vi blev av med både Carola OCH mirakel-tanten på samma kväll!!! Det firade jag med att ta en extra bit av kladdkakan jag bakat, tror faktiskt min exakta mening var "Det här måste firas, jag tror jag tar en bit kladdkaka till!" nåja det där var helt ointressant men jag tycker om att plåga er stackars läsare med sådana detaljer.

ha det supernice!

Ps.

Kladdkakan var förresten en non-stop-plopp-kladdkaka...hehe det ni!
                                                                                                                                   Ds.