Fyra veckors fika :)

Yo!


I know I know...nu är det sådär länge sedan igen, men vem fanken orkar skriva något när vardagen består av helgmys. Julen var en enda lång fikapaus med inslag av lunch och middag mellan varven. Jag helt enkelt åt och jäste i sådär 4 veckor, ingen träning var det ju under den perioden heller. Räknas shopping som motion? Kanske? Vad sägs om yatzee då?

Julen var i alla fall helmysig, fick en hel del skojsigt i present, till exempel en kurs i tårtdekoration som jag ska gå på i början av mars (yey!).


Sist jag skrev lovade jag att tala om vad jag tyckte om musikalen jag skulle se (cabaret). Ärligt talat så tyckte jag att den var ganska seg. Skådisarna var duktiga, sjöng på som bara den...i massor med suspekta utstyrslar, men lite mer kunde det faktiskt hända i den.


Annars då...har bakat en hel del...men det är ju inget nytt. Sambon har ju fyllt år också så då vankades det självklart bakverk. Ni kan ju beskåda ett urval av allt i mitt lilla kollage nedan, det är den nedersta som var sambons tårta, men det förstod ni kanske ;)  Den översta är i alla fall mina julmuffins (kanel å grejer i med juldekoration), Under den är en jordgubbstårta, sen små rulltårtebakelser, en citron/passionscheesecake och nederst en handkontroll till ett 8 bitars nintendo :D innehållande björnbärsmousse och vitchokladkräm.
 




Nu är det, om det skulle undgått någon, i alla fall vardag igen. Det betyder lite jobb, lite träning och endel fika. Har förresten invigt min nya visp nu :)...ja ja tänker ni, är detta verkligen något att stoltsera med på en blogg? Jo se det är det! Vispen är nämligen en av mina viktigaste redskap! Vad vore en snickare utan sin hammare? En målare utan pensel? And so on and so forth.... Min gamla visp dog strax före jul (RIP). Det var en billig sak jag köpt på ÖB för många år sedan, hade liksom lärt mig att älska den. Nu är det bara till att vänja sig vid den nya...jag har inte små krav men än så länge är jag inte besviken, jag tror till och med att det kan vara början på en underbar vänskap :D