Naginata för hela slanten, nästan, det var en hel del sushi också...

Yo!

Jo då det rullar på, the usual fast med en twist då och då. Har till exempel varit på skansen för första gången (tycker nog inte skolresan i 6:an räknas eftersom vi bara besökte terrariet). Jag, sambon och hans föräldrar åkte dit och gick på julmarknaden. Åt sockervadd för glatta livet, drack glögg och köpte vildsvinskorv, provsmaka en massa goda ostar också...hmm..som vanligt när det kommer till mig verkar det mesta kretsa kring mat ;  ) 

I veckan har jag jobbat och tränat naginata, och i helgen som gick  så har jag tränat naginata för hela slanten. Det var läger med gradering nämligen. Hela lördagen (och jag menar verkligen HELA) så tränade vi. På kvällen hade vi ett litet partaj där vi åt kopiösa mängder med sushi, tror jag har slagit mitt eget rekord i antalet bitar..slutade räkna nämligen. Garanterat mer än 15, dock tvivlar jag starkt på mer än 20. Så nånstans där. Ett hett tips till alla: sitt nära den som är högst rankad, du lär ha tillgång till mer käk :D

Under söndagen var det gradering, var helt lugn fram till 5 minuter efter att vi börjar på. Då dunkade hjärtat på som attan men jag blackoutade inte i alla fall. Sen fick vi sitta och vänta på att de andra skulle gradera, tappade känseln i fötterna efter ett tag men det är smällar man får ta. Alla fick lite tips på vad som behövde förbättras men alla klarade sina graderingar  :D så nu är jag 5:e kyu i naginata (hurray for me!) ...ja sambon också för den delen. Han graderade för övrigt till 4:e kyu i kendo också, samma dag. Efter våra graderingar gick vi och åt midda på en indisk restaurang, vi avrundade sedan kvällen med bio. Vi såg den nya Madagascar filmen som inte var riktigt i samma klass som första men pingvinerna regerar fortfarande : )


När vi kom hem såg jag äntligen på finalen av stjärnor på is. Min favorit vann (yey), men Jesper var faktiskt riktigt duktig han också...tappade dock lite respekt efter den därna barbie girl incidenten i förra veckan. Kvällen avslutades med att vi öppnade våra lego-adventskalendrar. Hur roliga som helst. Bakom varje lucka finns lite lego och jag är nu uppe i en brandman, en byggjobbare och en flygplatsanställd, alla med tillbehör så som till exempel walkie-talkies och brandposter :D I love it!


På lördag ska jag följa med hela sekten..ehm..jag menar gänget här och se Cabaret. Ska bli ganska roligt tror jag så jag får väl återkomma med någon form av reflektioner efter det.
 
Ha dé gött!!!