nysta upp det här

yo!

Mwahahahahahaha! Nu har jag minsann haft ett par ordenliga fikan och dessutom hittat ett par grejer till till min "saker jag vill ha men inte har råd att köpa just nu" lista. Har försökt så gott det går att inflika dessa önskningar hos sambon..nu lagom till jul ; )

Men det var kuligt i uppsala i lördags förutom att det var smockat med folk överallt. Som vanligt blev jag beskylld för att vara ansvarig för väninnans pengaslöseri fast jag helt oskyldigt bara följer med och tittar. Ett gott råd till andra som går och shoppar med sina vänner då och då: Läs inte roliga historier samtidigt som väninnan provar kläder...skratten kan misstolkas av vännen och omgivningen får säkert konstiga tankar i huvet av fnisset innefrån provrummet. Sen upptäckte jag även en ny favvo butik :) de har kaffe och te och chokladcafét fyller det resterande behoven. Appropå cafét så upptäckte jag även att jag ibland visst kan utveckla någon form av vete..nej smet...kanske det heter samvete? En väninna fick nämligen vänta en bra stund på mej och bitchen där fasten vi stressat på henne ganska mycket innan..oh well...vetet försvann visst igen.

Åkte förresten in till uppsala i måndags också för att fösöka julshoppa lite..det gick väl sådär men jag fick i alla fall tag på den därna jäkla bokplasten. snurrade runt där en lång stund och upptäckte att jag hittade ännufler grejer till den där listan jag nämde ovan..suck.  Jag gick även in i en garnaffär eftersom jag behövde nytt garn, ifall ni missat varför så hänvisar jag till föregående blogginlägg. Det slutade med att jag köpte dyrare garn än jag tänkt vilket betyder att jag troligen behöver mer (djupa andetag..."jag kan sticka jag är inte rädd"). Anyway...i den affären inträffade något ganska ovanligt check it out: Jag gick in och möttes direkt av en liten tant (ja en klassiker) som visade mig garnerna. Nu till det ovanliga...hon frågade "vill du ha en kopp kaffe? Det är precis klart". Lilla jag blev ju helt stum och sa bara "kaffe?" , tanten log bara och undrade om jag drack det svart. Jag bad om en sockerbit och återgick till att titta på garnerna medan hon hämtade kaffet. Hur ofta händer det att man blir bjuden på kaffe när man kommer in i en butik? Tanten hade visst varit utomlands och tyckte det var trevligt att bli bjuden på te när man gick in i butiker där. Antingen är hon en sockersöt liten tant eller är hon en råbarkad försäljare som snärjer in sina kunder med kaffe...för visst kan jag erkänna att man kände sig mer benägen att handla...några åsikter? Jag upptäckte dessutom att garnet jag köpte hade samma märke som mina stickor, nämligen: "Svarta fåret"....några kommentarer där?  ; ) 


Have fun