Vem är jobbigast?...

Hallau!


Idag har jag gjort i princip ingenting! Riktigt härligt : ) Egentligen skulle jag ha åkt in och tränat naginata men jag kom helt enkelt inte ur sängen, sååå skönt att ta sovmorron. Jag vet vad ni tänker: "gör hon inte alltid det?", nix pix det gör hon faktiskt inte.

Just idag har varit lite extra lugnt dessutom. Jag väcktes framåt tio tiden och fick frukost av älsklingen :D Sen gick jag upp och satte mig och zappade igenom lite dåliga förmiddasprogram, då ringer sambons syster och vill bjuda på våfflor. Hurray! Tror jag ska fortsätta dagen i samma anda. Behöver visserligen diska men det får nog bli det nyttigaste jag gör idag. ...mwahahahaha!



Vad har hänt sedan sist jag skrev då? Melodifestivalfinalen har varit och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet. Kul att en så speciell låt vann. Tror att antingen kommer resten av Europa att älska den eller hata den, tvivlar på en neutral inställning.

Igår va det årets första distanstävling och jag hade, av någon anledning, anmält mig och sambon som funktionärer. Vi satt i en bil nån kilometer från alla andra med en walkie-talkie och rapporterade vilka nummer det var som red förbi. Kallt va det, å kanske inte så spännande...men jag hade tagit med mig ordentligt med mat och godis så det gick väl an : )


Har upptäckt att jag verkligen stör mig på fjortisar. Visserligen kan man väl bli lite korkad i den åldern när hormonerna har större talan än resten av världen men kom igen! Musiksmaken är för det mesta urusel...vill man lyssna på musik så gör det i hörlurar, spela inte upp det högt i era mobiltelefoner, jag vill inte lyssna på skiten! Detta gäller såklart alla andra också som envisas med att alla ska behöva lyssna på deras musik. Skillnaden är att alla andra, i motsats till fjortisarna, inte samtidigt fnittrar hysteriskt. I know, det är lite tantvarning på ett sådant "angrepp" men jag har för små öron för att kunna använda in-ear tjofräser och hör, vare sig jag vill eller inte, allt runtikringljud. Behöver nog skaffa rejäla hörlurar som kan kapsla in öronen från omvärlden.


Visserligen kanske vissa tycker att jaaag ibland är lite jobbig. Men det är ju en heeelt annan sak, eller hur? Efter naginataträningen för nån vecka sedan så snackade alla en liten stund efteråt. Vi tränar nu till SM och har delat in oss i olika lag. Så vi stöddade och lite sinsemellan, på skoj naturligtvis. En av pojkarna som jag ibland har lite svårt för (kanske är ömsesidigt btw) trodde jag sa något taskigt.. (jag sa något i stil med "klart att vi klår er"...) ..och kunde inte riktigt släppa detta. På vägen därifrån pratar han med min sambo:


H:   "..är hon alltid såhär jobbig?"

Sambo: "..nej, men vore jag dig skulle jag inte sänka garden för mycket"


What!?? Nu vill jag gärna ha lite input här...var det där verkligen ett försvar? Är lite osäker på det men om inte annat kanske han lyssnar på min sambo...som inte har helt fel, men det har inget med saken att göra. Woj, det låter som om det vore fullt krig men det handlar främst om att vi inte riktigt har samma typ av humor. 


Oh well, avslutar med en bild på mina muffins jag roade mig med att dekorera på lite olika sätt. Det är blåbär-hallonmuffins med topping bestående av smörkräm och/eller sugarpaste.







Have fun, byebye!






Kaos i paradiset

Yo!!!

Allt rullar på som det brukar...vilket tråkar ut mig ganska mycket. Jag vill massor och får göra bara en liten del av det just nu. Ett jobb ligger ju högst på listan. Har ju ett litet timmisjobb men det är ju på en sådär 25% och ger en lön som knappt täcker matkassan. Har sökt en hel del men inte fått så mycket respons ännu. Man vet ju hur det är, många gånger har väl folk redan en speciell person i åtanke när de annonserar ut en tjänst. Det gör det ju knappast mindre irriterande men man hoppas ju nångång kunna få in en fot någonstans där man har chans att få vara kvar. woj woj woj..gnäll gnäll gnäll.. så! nu har jag fått det ur systemet. Ska vi kanske skutta vidare med lite roligare grejor nu?

Jag har i alla fall blivit hyfsat aktiv av att ha en massa tid över..eller ja, över och över, jag har ju fyllt ut den med annat. Förutom rida, träna naginata och simma har jag nu även kunnat lägga till yoga på listan. Tänk va smidig jag ska bli : )


Har följt melodifestivalomgångarna med fallande intresse. Det har ju inte varit något brilliant startfällt i år. Det har till och med varit riktigt uselt. Och gott folk...en hyfsas text är inte det samma som en bra melodi och/eller artist!!! Tänker självklart på den helt värdelösa låten med Caroline af  Ugglas som på något mirakulöst sätt har fått hamna i final. Ska titta på finalen på lördag i alla fall, på något sätt är skiten ändå beroendeframkallande. Jag tänker nog rösta på HEAT, bara för att!


Jag har varit på tårtdekorationskurs!!! :) Det var självklart ganska basic eftersom det var en nybörjarkurs men jag hade riktigt roligt och lärde mig i alla fall spritsa ordentligt. Det var också kul att testa på olika verktyg och att kunna ställa frågor efterhand. Vi kände oss nöjda i alla fall, tiden bara flög förbi...fastän jag var tvungen att gå upp vid 6-tiden och inte var hemma förrän efter åtta. Har en bild här nedan på min skapelse som jag kallar för "Kaos i paradiset". Dels för att jag för en gångs skull inte hade en plan när jag började dekorera och dels för att...ja se själva....Jag passade på att testa i princip alla verktyg de hade :)




Sambons föräldrar har förresten skaffat sig en liten schäfervalp! han heter Zeb och är hur söt som helst! Tror att vi har blivit bästa vänner, typ, det kan också bero på att jag lite då och då ger han godis för att lära honom "sitt". Världens charmtroll är han i alla fall :) Helst när han inte sliter upp papper från papperskorgen och sliter dem i stycken. Är egentligen en kattperson men den här lilla har nog fått mig att även tycka att hundar är helt ok. Det beror nog på vilka man träffar på. Väntar i alla fall med spänning på att även hans högra öra ska lyckas ställa sig upp.


 

Det var det för den här gången, ha dé supernice! :)