Skönlitteratur...oh yea

Yo Yo Yo!

Det drar ihop sig, snart är det sommar och då är det ut i vuxenlivet som gäller...på tiden tänker säkert ni och jo jag måste väl nästan på hålla med. Jag har hyfsat mycket vuxenpoäng, men nu är det ut i arbetslivet som gäller vilket snart borde innebära nästan full pott.

Uppsatsen är inlämnad så nu går jag och är nervig över ventileringen istället. Så kära läsare ni får helt enkelt vara så goda att hålla de där tummarna ett tag till. Har i alla fall planerat en grillfest i anslutning till avslutande delar..hoppas så många av kursarna kan komma på den. Har dessutom bokat in den på min födelsedag så jag kräver ett rejält partaj : )

Idag har det varit riktigt somrigt mwahahahaha! har njutit som bara den av värmen. Satt bland annat på altanen och fikade med "svärfar" i nån timme sådär, vi hann för övrigt lösa många världsproblem också...
What else...jo jag har handlat, passade på att skaffa lite växter till blomlådorna också. Blev penséer i fina färger som jag planterade. Bara så ni vet så behöver man ingen näring till växterna om man sätter blommor i bra jord..dä ni...man behöver visst inte vattna lika ofta heller ...haha jag som bara har billig jord, men det har funkat hittils.

Jag passade även på att göra något jag inte gjort på evigheter..läsa skönlitteratur!!! Nu är jag ganska trött på kurslitteratur, inget går upp mot lite ond bråd död istället :P

Nåja, strax är det möte igen, än är terminen inte slut!
(Men det ska i alla fall grillas senare ikväll..woohoo!)

bye bye

/Florsocker