I ett hus vid skogens slut...

Hejsvejs!


Det är så mycket att berätta nu att det istället kommer att bli en sammanfattning av sammanfattningar för att detta ens ska vara övergripligt..eller begripligt.

Den senaste tiden har varit helt förvirrande, stress stress stress..men det vet ni säkert redan. En stor del av min ångest har kommit ifrån det faktum att jag skulle flytta och allt det "roliga" det skulle medföra. Bitchen kom ju och hälsade på mig, skönt med lite annat att göra och MASSOR med fika. Kruxet var ju att jag hade femtioelva andra saker att göra samtidigt, som att skriva hemtenta till exempel..men lugna, den kom in med 45 minuters margina..gott om tid!

Jag har även haft utflyttningsfest som tyvärr inte alla kunde komma på, men det var trevligt att ha lite fest sådär på panikens brant. Tårta? Självklart, men mer moccagrädde nästa gång. Suck vet knappt vad jag flummar om, detta inlägg kommer att bli flummigt värre...stating the obvius?

Dagen efter festen var det filmkväll hos mig, vi tänkte se Frostbiten som osannolikt nog hade fått bra recentioner..nyfikehet alltså. Men vad händer? jo efter typ sådär en 20 minuter vill den inte funka och vi fick gå ner till affären och byta till en annan film god damn it! vi ville ju se just den filmen! Suck..
Det jobbigaste var att säga hej då till till vännerna sen, speciellt skoje eftersom vi inte skulle hinnas träffas mer. Självklart är hon av den kramiga typen vilket gör mig mer sentimental, med darrande underläpp vinkade jag alltså adjö till min ena vänn :´(

Själva flyttdagen närmade sig, en engelsman damp ner på gotland under veckan och vi skuttade också runt i Visby. På fredagkvällen kom resten av manskapet (bärhjälpen...) och under lördagen bars det så svetten rann. Jag fixade en kycklingpaj till slav...jag menar de snälla människorna och packade ner massa shit från köket. Bära slapp jag faktiskt den dagen, fan va duktiga ni va! Vi fick med nästan allting i de två släpen.  På söndagsmorgonen åkte vi från ön till fastlandet med alla grejorna, då var vi lite färre men urlastningen gick jättesnabbt ändå...men nu sitter vi med kartonger runt oss som ett fort också.

Veckan efter på onsdagen åkte vi åter över till gotland för att städa, då hade jag lyckats få en av mina stackars vänner att hjälpa till igen (Tack Trixter! du är alltid så snäll). På båten visade de den fantastiska filmen "Lassie" gahhhhh!!! resan har aldrig varit så långsam! Och vet ni vad? Den va såklart dubbad!
Men hela torsdagen gick åt till att städa, förutom ett par timmar vi spenderade på fiket såklart... shit va ugnen var mögig! Nåja, vi fick allt hyfsat rent i alla fall och på fredagen fortsatte jag och sambon med städandet, vi skulle träffa de som skulle flytta in vid 13:30 så det var lite bråttom...helst eftersom vi vid lunchtid fick uppenbarelsen att frysen kanske borde frostas av...låt oss säga såhär: vi hade 15min till godo sen innan vi skulle träffa dem. Hon som skulle flytta in ville prompt kolla städningen med oss, hon struntade i golvet och gick rakt in med skorna men var jättenoga med att kolla ugnen och toaletten....
Under torsdagen fick jag säga bye bye till två till av mina vänner (trixter och N), tur att inte ni är så kramiga för jag var ändå på bristningsgränsen hela den dagen, hade nog störtbölat om ni blivit sentimentala.

På fredageftermiddan bar det alltså av, men vi hann äta på tigris först :) Stormen hade kommit över Gotland och resan över var väl sådär stabil, jag mådde okey men den kunde varit behagligare. Denna gången var filmen typ bättre..fast den innehöll Sarah Jessica Parker. Sen följde en lång biltur till det som numera ska kallas "hem"...snyft... Det finns en bild tagen i somras på vårt lilla 50-nånting kvadrat stora hus, gulligt va?

Anyway..hade varit hemma i en dag innan jag sedan åkte på en magsjuka, yey..I shall spare you the details... Men har börjat piggna till nu igen i alla fall. Vi var och handlade på Ikea igår och gjorde av med lite mer än vi skulle men köpte mindre än vad det var tänkt...ehm...

Nu ska jag göra ett sentimentalryck här.. Saknar Gotland men tycker nya stället är helt ok. Men jag saknar mina vänner, fan va ni är bra, vet det! jag tycker det...vill ni ha en extra push nån gång så kan ni ringa så ska jag säga det till er direkt också..för som sagt, jag är inget bra på de därna sentimenala bitarna.

Ha dé nu superbäst!



Ps. Trixter - du får hitta en possey som kan hjälpa dig att dras in i fördärvet igen, suck tjäna pengar på att jag inte är där och "tvingar" (yah right..) dig att drälla och fika! Vilken grej ,nej det där får det bli ändring på, ut och fika och dräll...det är ju the good stuff in life :) Ds.










Aspvik

flum flum flum

Hej!

Sitter och väntar på att den därna bitchen ska dyka upp, det vankas marknad och fika i höstrusket och jag vill konstigt nog ut. Hennes plan bör landa om ett par minuter...så vill hon säkert packa upp, dricka lite te etc...Nåja, vi kan ju ta ett matfika! Mwahahahaha! För den delen har jag en känsla av att den andra bitchen inte ens är uppstigen och den tredje skuttar nog omkring med sin mopp just nu.

Fick förresten min hemtenta mailad till mig igår från läraren...man har tre alternativ att skriva om vilka alla inkluderar att man läst det mesta av litteraturen...kuligt. Som en av vännerna i gruppen sa ska man ta a) det tråkiga, b) det ännu tråkigare eller c) det tråkigaste? Det blir ett svårt val men tack å lov behöver man bara skriva 3 sidor sen...när man väl läst allt. Bara för att göra en ännu lite bitter skrev hon:  "Här kommer tentan som jag vill ha inne till fredagen den 13:e......Ha en trevlig helg!".

Igår var jag ute på stan en sväng också, ville skaffa något i alla fall till bitchen som kommer hit eftersom hon fyllde år igår. Tog bussen eftersom vädret var..ja låt oss kalla det för "pissväder". Trodde jag skulle ha gott om tid innan nästa buss gick hem sen (25 min) och skuttade runt för att kolla present. Tänkte att jag skulle handla lite på Coop också så jag gick in och plockade åt mig vad jag ville ha, 10 min innan bussen skulle gå ställde jag mig i kö. Scheisse! vilken kö det var sen då, tror 5 kassor var öppna och ändå fick jag vänta typ 20 min!!! Har folk blivit galna? har alla förlorat sina jobb? Klockan var ju vid halv fyra när jag gick in...Som ni säkert redan förstått missade jag den bussen jag tänkte ta hem och självklart kom ett skyfall när jag tänkte gå runt och vänta. Väl på bussen var det trångt som attan, ingen ville väl gå eller cykla i det vädret. Bakom mig satt två fjortis killar, finns det nåt mer patetiskt än tonårspojkar? Suck, kunde inte stänga av hörseln så jag fick lyssna på spännande historier om tjejer med stora bröst (själva var de så små att de fortfarande borde minnas sin mammas...) och och ett slagsmål, jag citerar:

Patetisk tonåring1: wow var du med när **** slog till den där killen
Patetisk tonåring2: Nej vaddå?!
Patetisk tonåring1: Han bara gick fram till honom (här kommer en redovisning om varför han va sur...) och sen slog han till honom bara "pang och sen bom!" shit alltså..
Patetisk tonåring2: nej fan det missade jag...

etc...

Nä nu orkar jag inte minnas detta längre så jag tänker inte flumma mer om det utan istället slappa tills bitchen kommer hit..det lär bli snart i alla fall eftersom hon lyckats ta sig så långt som till flygplatsen. Ja jag har lite tråkigt, men snart blir det fika wooohooo!!!!

ha dé!

Va spännande...

Halloj!

Det har inte hänt så mycket sen sist..eller ja det har hänt en jäkla massa (därav är mitt psyke söndertrasslat av stress) men ingenting spännande. Alla kan ju inte ha en actionfylld vardag..eller vad säger du Skoje?

Vet inte riktigt om jag orkar hispa så mycket..borde säkert stressa mer än vad jag gör. Just nu är det tre huvudmoment jag måste göra, vare sig jag har tid för det eller inte.

* Ordna med flytten (vilket inkluderar packa, städa, ringa en massa folk etc...)
* Plugga och inte komma efter i det program jag läser på helfart
* Skriva klart min gamla uppsats som dessvärre motarbetas av min handledare

Vill inte! ja ja jag får väl se till att hålla mig flytande i alla fall så att säga. Kan inte påstå att kursen jag läser nu är så spännande för tillfället, det är intressant men tror det tar ett tag innan man kommer in i det. Jag har ju inte gjort det lättare för mig att koncentrera mig på det heller. Just nu läser vi om klassifikation och igår hade vi ett seminarium om varför pluto inte längre är en planet...jupp vi snackade om det hela dagen. By the way...Vem fanken kom på de brillianta idén att sätta "uppdatera-knappen" JÄMTE "hem-knappen"!!!??? FFS! det fattar man väl att det är lätt att trycka fel...god damn it!

Denna veckan är dessutom min kaffedrickande väninna på fastlandet, men det är lugnt..jag hittade andra att dricka kaffe med idag. Tur att tha bitch snart kommer över så att vi kan fika ordentligt! 

Suck nu blev det ett såntdärna "bara klaga hela tiden"-inlägg men men, förhoppningsvis så har jag väl nåt kul att berätta snart...hmmm...måste planera utflyttningsfest också...

Ha dé gött nu ska jag väl försöka fixa lite käk

: )