Now I am the master!

Hej! Yo! Hola! Guten tag!


Dax för en liten uppdatering. Ja jag skulle skrivit för evigheter sedan men men what can I say? Jag har inte tyat helt enkelt. Eftersom det hänt så mycket på sistone så har jag valt att sammanfatta de viktigaste punkterna under egna rubriker...här ska det va ordning minsann!   ; )

Nyhet numero uno!

Jag är klar, färdig, finished med min uppsats som nu är godkänd!!! : ) Nu ska bara papprena in till examensenheten och sen kan ni buga er för mästaren ;) För det är det jag blir....jag ska ta ut en master i BoI , dä ni!

Nyhet 2

Till opponeringen kom hela klassen till Uppsala men man såg inte röken av hälften. Never mind för min lilla tappra basgrupp höll ihop som vanligt. Efter en hel dag inomhus skuttade gruppen (ja oki skuttade var väl kanske att ta i...vi ehm..släpade oss ner) till en resturang och åt pizza : ). Den dagen kändes faktiskt ganska bra, klar var man ju och opponeringen gick finemang...sen att gubben trots accepterade motiveringar ändrade åsikt efteråt är en annan femma (ok han ändrade inte åsikt, han bara bestämde sig för att inte bry sig om de saker jag kunde motivera  utan satte G istället för VG men ändå....bara glá att jag äntligen är klar!). Det var i alla fall hur mysigt som helst. Efter det gick vi till en nästan lite kultig bar och drack litegrann... väldigt nice. Där fick jag också veta (av en gruppmedlem) att jag är sötare i verkligeheten...än på bild alltså. Jag är visst inte särskilt fotogenic (eller hur/vad det nu  uttalas/skrivs/heter). Där ser man...

Nyhet 3

Jag har fyllt år! Firade det med grillfest och tårtkalas hemma hos mig. Tänk att basgruppen hade så mycket energi kvar att de orkade dansa dansmatta halva natten :D Helst efter att ha käkat min tårtor. Party all night long aaall night!

Nyhet 4

Jag ska jobba hela sommaren på biblioteket i min hemkommun. Tror det kommer bli bra : ) introt har gått fint så det är väl bara att hoppas att det rullar  på under resten av sommaren också. Däremot saknar jag sambon och mina kissekatter hur mycket som helst!

Annars då...

Jo vars, har blitt lite förskyld men om man ignorerar det kanske det försvinner ...eller?
Annrs har jag tittat på fotbollsmatchen mellan Sverige och Spanien...fniss* vad var det där? Sverige spelade slött och spelade alltid defensivt..vad sägs om att röra sig lite frammåt också? Ja halledá börjar inse hur fantastiskt det nog var för sverige att komma trea i usa för ...ja är det 14 år sedan?


Detta var min sammanfattade sammanfattning om den senaste månaden

Ha dé gött!

/Florsocker