2008 here I come!

Hej!!!

Ja då var det nytt år med nya förväntningar, hopp och farhågor. Både lite nyfiken och nervig över vad det nya året kan föra med sig, förutom att göra mig ett år äldre (det händer liksom varje år och det är ju, för det mesta, trevligt med lite nyheter också ☺)


Just nu sitter jag här och fasar över min insikt att det idag är exakt 4 månader tills uppsatsen ska vara klar fy *&%¤#¤ och %¤%&/& ! Ångest så det bara osar om det, men det får väl gå det också, som det mesta annat. Kanske man borde försöka ha en mer positiv inställning till saker och ting? Det ligger inte riktigt i min natur men man kanske borde testa i alla fall...nångång då och då.


Nu byter vi lite snabbt ämne och förtränger alla jobbiga insikter för en stund. Kan ju berätta att jag haft en riktigt trevlig jul ☺ . Jag och sambon körde ner till blekinge och firade med mina föräldrar och min bror. Massor med mat, paket och andra trevligheter i nästan två veckor, det var skönt att komma iväg ett tag. Jag bakade som vanligt pepparkakor, i år blev det ca 700st. Jag hann även med att skutta runt lite i stan, göra en del av min uppsats samt fira min brorsas och farsas födelsedag ☺.  Väl tillbaka här så var det dags att fira nyår, sambons syster skulle hålla i partajet som fick tema militär. Jag som alltid ska vara lite tvärtemot bestämde mig för att inte klä ut mig till militär som de andra 95 procenten skulle göra. Istället klädde jag mig i svart med basker och en liten pistol i min kavaj och hälsade på alla med ett glatt alló ! fniss jag var den enda ur franska motståndsrörelsen där. Utöver mig själv var det bara två till som klätt sig annorlunda, en person som skadad militär i morgonrock och bandage och den andra, som råkar vara höggravid, hade satt svart tejp över kulan med ett tomtebloss i mitten...ha ha en bomb! Hon gick omkring och sa att hon var armerad, vi undrade då självklart om mannen som var skadad (som dessutom är hennes man) råkade ut för sin olycka under bombtillverkningen...ehm..nog med sådana skämt.

Det var en rolig fest men den hade helt klart varit bättre ifall man haft lite vänner där och inte bara löst bekanta. Nåja det blev ju nytt år ändå och raketerna (ammunitionen som alla skulle ta med) brakade på i alla möjliga färger...fast jag såg typ bara hälften eftersom det snöade i ögonen. Efter raketer och skålande så fortsatte festen med prat och dans, jag och sambon var sent/tidigt hemma men bestämde oss ändå för att titta på djungelboken...på isländska. Det gav vi visserligen upp efter ett tag eftersom vi kunde konstatera att vi verkligen inte fattade nånting...en lång stund gick däremot åt till att fundera över det stora mysteriet:  "var fick han de där orange kalsongerna ifrån?" (Mowgli).  Men jag ska väl erkänna att jag sov en stor del av filmen, men sängen kom jag inte i förrän i halv fem...eller nåt sånt.  



Ha det supernice allihop! ☺