Tant Blå om jag får be...

Gódagens!

Det har alltså gått en hel månad sen jag uppdaterade sist. Mitt största frågetecken just nu är: Var är sommaren? Jo visst det har varit hyfsat ljummet, vissa dagar har till å med solen tittat fram...Sommaren är min favvo årstid, fast jag vet inte om jag tycker att det är mycket till sommar just nu...

Nog snackat om vädret, kruxet är bara att jag inte vet vad jag ska ta upp nu.
Höjdpunkten sen sist var för nån vecka sedan när min älskling kom ner och hälsade på. Vi gick på marknad och sedan åkte vi tillsammans med mina föräldrar ner till Danmark och hälsade på min brorsa, gick på LEGOLAND (haha..jag bara älskar det stället) och tröttade ut butiksbiträden som inte fattade vad vi frågade efter..och vise versa såklart.
Jobbet rullar på bra, jag trivs på det lilla biblioteket. Jag söker massa jobb nu, lika bra för efter den siste augusti vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på...vet bara att jag har 25% på bibblan jag varit på innan. Känner att jag måste skaffa ett jobb ganska snart, vill verkligen flytta! Känner att jag behöver ett eget ställe så att säga, å så hade det varit skönt att inte ha en halvmil..till bussen!

What else? Hmmm...tror jag lättast kan förmedla följande åsikter/händelser i punktform under rubrikerna "Nooooo!" och "Mwahahahaha!"...ni kan ju gissa vilket som är positivt och negativt....

"Nooooo!"

* Händelse igår som jag inte kommer kunna komma över på ett bra tag. På bibbland kommer det in en gubbe och gumma som är där med sitt barnbarn. Ni kan inte gissa va karlen kallade mig?!!! Hör här bara...till ungen säger han "visa boken för TANTEN där". Gahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Jag frågade faktiskt ifall han menade mig och påpekade att den titeln skulle ta några år innan jag kan anamma. Och vilken dålig ursäkt sedan så...han menade att jag var tant i förhållande till ungen. Om jag är tant då, så vet jag inte vad jag ska kunna klassificera den mycket äldre herren som....

* En gammal klassiker....vad är det med föräldrar egentligen? Det handlar inte om att ungar inte får synas eller höras. Det handlar om att föräldrarna inte respekterar andra människor när de låter ungarna uppföra sig hur de vill. Vad sägs om att lära barnen att respektera folk runtikring dem? T.ex. höll jag på att bli knas på marknaden jag var på med ungar som sprang runt och skrek, knuffade undan andra människor och föräldrarna bara tittar på. För det är dem jag skyller på, inte barnen. Fast på en marknad är det ju ganska mycket liv...nä det största irritationsmomentet där är nog föräldrar som går i bredd med sina barnvagnar och skiter i att ingen annan kommer förbi.


"Mahahahahaha!"

* Läste ni den brillianta artikeln i aftonbladet skriven av Johanne Hildebrandt? Haha hon hade ungefär samma åsikter som jag när det gäller störande småbarn som föräldrarna inte har koll på.

* Det lilla taket som vi skulle sätta upp ovanför ytterdörren är ÄNTLIGEN uppe : )

* Ikväll ska jag på bio och se "Mamma Mia" : )  Går med min mamma och moster, ska bli kul...vi tre "tanter" får ju roa oss så gott det går :P

* Träffade på en vän som jag inte sett på 8 år! Jäkligt kul, vi han snacka lite och förmedla lite skvaller. Festligt när man stöter på nån man inte ens visste fanns i stan. Å som man knappt kände igen. Är det åtta år sedan man slutade gymnasiet...woj då är det säkert snart nån såndär klassträff.


"Que?"

* Nån kyrka nånstans vill glasa in en avdelning för att barn inte ska störa gudtjänsten....ärligt talat. Där går till å med gränsen för mig. Sätt hellre åldergräns när det är julkonserter och sånt då så att man kan höra det som framförs...Sen kanske det inte stör mig i övrigt eftersom jag är en liten hedning och aldrig går i kyrkan..men men..



Ha dé gött allihop. Nu får ni inte mer info idag.